Entrades

Dissabte 2 d'abril a les 18:30 h
Sputnik Pub (Solsona)

Línia de vida

d'Alexander Aranda

Dissabte 2 d’abril a les 18:30 h, quan el sol maldarà per aponentar-se, Alexander Aranda —Sander— desplegarà al complet i amb la complicitat de la banda l’àlbum Línia de vida, el seu primer disc en solitari presentat en primícia en el marc de La Llavor, celebrada l’abril de 2021. Mentre que Sander s’apodera de la veu i la guitarra, el cardoní Carles Ratera timoneja el baix i el navarclí Josep Cordobés pren les regnes de la bateria. Amb Línia de vida l’autor reobre el seu calaix de sastre més íntim, que li permet afermar-se a la nuesa espiritual i prendre el pols de la pròpia ànima.

Emplaçada al pub Sputnik de Solsona i sota el format de la live session, l’audició serà enregistrada en directe, atès que l’enregistrament forma part de la idea de l’autor per a invertir en l’ajut concedit.

Diumenge 3 d'abril a les 12:00 h
Castell de Lladurs (Lladurs, Solsonès)

Amors i mirades

del duet Isanta & Wasserman

Diumenge 3 d’abril, al punt de les 12 h, serà el torn de la solsonina Montse Isanta i el nord-americà Jon Wasserman. També beneficiat per les Beques Llavor, el duet Isanta & Wasserman aborda el treball Amors i Mirades a l’interior del Castell de Lladurs, situat en un tossal espadat, a la banda de llevant del terme municipal homònim.

La cantant solsonina avesada a la música antiga, acompanyada del músic en cordes polsades, proposa un treball líric barroc musicat basat en el tono humano, practicat a la península Ibèrica durant el segle XVII. Ambdós artistes han aprofundit en la música ibèrica, barroca i renaixentista, així com en la lírica del Segle d’Or. Actualment, el duo té en actiu els projectes ‘Amors i mirades’ i ‘Amors vençuts’, el darrer dels quals, emmarcat en el Renaixement ibèric, va ser estrenat al pati de la Casa Gran del Santuari del Miracle (Riner).