La Mare 2021

El 31 de juliol arriba La Mare 2021, la segona edició del festival artístic multidisciplinar de La Mare Cultural que pren com a escenari la Mare de la Font i la bauma de la Font de la Mina.

La proposta d’enguany es reformula a partir d’una única jornada que irromprà al punt de les 12 h al Jardí Verd, a la porta d’entrada del jardí de casa. Just abans d’entrar al migdia, la companyia segarrenca Sound de Secà percutarà amb Emoriô, un espectacle estàtic que s’aferma als ritmes d’arreu, la dansa i el cant, l’entrada de la qual té un cost de 8 euros. La compositora i pianista Lu Rois donarà el tret de sortida a la programació de la tarda. Sota la bauma de la font de La Mina, Lu cantarà a la infantesa tot traginant el seu univers més personal amb Luna nueva. Poc abans de l’entrada al vespre, a les 19 h, serà el torn del soulman solsoní Eduard Gener. Per cloure la jornada, Paula Grande també farà parada a la Font de la Mina i ens descobrirà el fons de la seva motxilla amb SóC. Totes les actuacions de la tarda i el vespre tenen un preu de 15 euros cadascuna, si bé es poden gaudir d’un plegat per mitjà de l’abonament ‘Pack La Mare’, amb un cost de 30 euros.

L’esdeveniment s’acompanyarà d’una mostra estàtica de fotografia, que tindrà la col·laboració dels artistes visuals locals Kàtia Prat, Marc Ramonet i R de Rojo, a banda de l’escultor establert a La Molsosa (Solsonès) Orri dels Ens. La gastronomia de proximitat també es farà present durant tota la jornada a través de la Cuineta d’Aquí i la barra de l’organització, que oferirà productes del territori.